• Ultimele știri

  joi, 2 februarie 2017

  Kovesi aruncă BOMBA: Premierul Grindeanu și ministrul Iordache, VIZAȚI. S-a deschis dosar penal in rem

  Laura Codruța Kovesi lansează artileria grea asupra Guvernului PSD-ALDE. DNA a deschis dosar penal in rem pe numele premierului Sorin Grindeanu a ministrului de Justiție, Florin Iordache, în urma unui denunț penal depus în data de 25 ianuarie.


  Grindeanu și Iordache sunt acuzați de favorizarea făptuitorului şi de prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte Parlamentului sau preşedintelui României cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârşirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului.

  ”Până mâine Ministerul Justiției va trebui să dea lista cu numele tutoror persoanelor care s-au ocupat de redactarea OUG pentru grațiere. Totodată, au fost cerute numele celor care au intrat în Ministerul Justiției. S-au cerut documente și înregistrările camerelor de filmat din Ministerul de Justiție. Termenul e până mâine. Vrea să se afle cine din PSD a fost la Ministerul Justiției și a lucrat la proiectele de lege și OUG pe justiție”, a spus Ana Maria Roman, reporter Antena 3.

  ”Știam că se va întâmpla asta de mult timp. Florin Iordache a fost amenințat.”, a spus Lia Olguța Vasilescu la același post de televiziune.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!