• Ultimele știri

  luni, 6 februarie 2017

  Impresionant! Ce au lăsat cei 200.000 de „putori” în Piața Victoriei după protest!

  Imagine incredibilă și emoționantă cu Piata Victoriei dupa plecare celor 150.000 de oameni – mai curata decat a fost vreodata! Desi in fata cladirii Guvernului au fost vineri noapte circa 150.000 de protestatari, dupa plecarea lor Piata Victoriei a ramas „bec”. Pe acești oameni primarul Capitalei i-a făcut „neinformați”, șeful PSD de la Vaslui „răgălii”,   fata șefului PSD al Comisiei de control al SRI „scârbe” și o consilieră PSD de la CJ Constanța, „putori”…

  Manifestantii au avut grija continuu sa nu faca mizerie, iar in jurul miezului, noptii, cand protestul s-a incheiat, echipe de voluntari au facut curat in zona Piata Victoriei.

  Zeci de manifestanti au facut curatenie in Piata Victoriei la sfarsitul fiecaruia dintre protestele gigantice din ultimele zile. Inarmati cu saci de gunoi menajer, tinerii au adunat toate peturile si resturile din spatiul aflat in fata Guvernului si au lasat piata curata.

  Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, vineri, la Antena 3, că 95% dintre cei care protestează împotriva OUG 13/2017 prin care au fost modificate Codul Penal şi Codul de Procedură Penală nu au citit actul normativ şi nici nu ştiu că proiectul graţierii nu a fost adoptat.

  ”Eu rezist unei stări de stres, de tensiune chiar, şi aştept să se calmeze lucrurile. aştept ca cei 95% dintre cei care sunt în piaţă, care protestează şi care au declarat că nu au citit textul ordonanţei să facă acest lucru”, a spus Gabriela Firea.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!