• Ultimele știri

  joi, 2 februarie 2017

  Afirmații NĂUCITOARE! „Frații Negoiță au strâns galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel și i-au adus cu autobuzele la protest”

  Afirmație năucitoare a lui Carmen Negoita, fosta sotie a patronului FC Dinamo Bucuresti, Ionut Negoita, care a scris pe contul sau de Facebook ca „Fratii Negoita au strâns galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, scrie hotnews.ro.  Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!”


  Iată postarea integrală

  Am stat 4 ore in piata si toata lumea era pasnica. In coltul dreapta al Guvernului era un grup de dubiosi, care pareau ca pregatesc ceva. Unul din prietenii mei chiar a zis ca astia fac parte din galerie. Ceea ce se pare ca este adevarat.


  „Fratii Negoita au strans galeria echipei de fotbal Dinamo la Rin Grand Hotel si i-au adus cu autobuzele la protest inarmati cu petarde si lacrimogene ca sa strice protestul din aceasta seara, Fratii Negoita sunt membri PSD cu dosare penale care beneficeaza de legea gratierii!„.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!