• Ultimele știri

  luni, 6 februarie 2017

  Corporațiile atacă România: „Da suntem atacați de marii globaliști, atât de mari încât celebrul Soros este doar o mică insectă otrăvitoare...”

  „Da suntem atacati de marii globalisti, atat de mari incat celebrul Soros este doar o mica insecta otravitoare. Da, doua mari transnationale au pus la dispozitia angajatilor din corporatii, iesiti in strada cu ordin de servici, tehnica si instalatii de ultima generatie.


  Ati vazut aseara jocul de lasere care se desfasura la ora 22 pe un bloc din piata, ei bine ditamai blocul nu avea nici o lumina aprinsa ca si cand toti locatarii dormeau, ca si cand blocul era pustiu si nelocuit sau erau platiti toti.

  Au iesit in strada marii truditori angajati la multinationale, au iesit cu copii si cu flori, barbatii sunt proaspat barbieriti sau cu barbi bine aranjate si miros a parfumuri scumpe, de femei ce sa mai vorbesc, ele sunt coafate, cu unghii lungi si frumoase, iar parfumurile si bijuteriile de la gat valoreaza cat toate pensiile cumulate pe o luna ale romanilor din tot judetul Calarasi. Marile corporatii nu vor sa lase din mana o prada asa mare ca Romania.
  Sunt multinationalele care nu platesc taxe si impozite in Romanie ci lasa doar niste firmituri pentru niste vrabii zgribulite de ger.

  Acum va dau un exemplu de multinationala care se pisa pe noi, voi stiti ca pentru fiecare Dacie produsa la Pitesti in tara raman doar 10 euro, adica exact doi mici cu mustar si o ciorba de burta.

  Astia din strada sunt atat de aroganti incat sustin ca ei sunt aia frumosi si liberi si ca este mitingul oamenilor frumosi.

  Astept ca si noi astia urati si destepti sa le dam o replica pe masura, il inteleg pe Dragnea ca ii este frica, il inteleg pentru ca si eu ma lupt pe fata cu DNA ul lui Kovesi si cu banditii de la SRI.

  Cateva cuvinte despre Sebastian Ghita, nu este un curajos, este doar un om haituit care de disperare a ajuns sa isi ia lumea in cap. Eu lui Sebastian Ghita i-am oferit documente si fapte concrete care sa o bage pe Kovesi la puscarie inca din 2013. Insa atunci Sebastian Ghita chefuia de gat cu Kovesi si canta La Chilia in port .

  Vezi Ghita daca atunci in 2013 te-ar fi interesat mafia din justitie si actiunile malefice ale binomului acum nu umblai la cap de pod cersetor slut si nerod.” spune un om de afaceri român, Nicu Vătafu, pe blogul său.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!