• Ultimele știri

  luni, 6 februarie 2017

  Bossul băncii Raiffeisen protestează împotriva Guvernului!

  În ultimele zile au fost prezente multe persoane cunoscute, vedete din toate domeniile, în mulţimea care a protestat în Capitală împotriva Guvernului, după ce acesta a emis o Ordonanţă de Urgenţă în noaptea dintre 31 ianuarie şi 1 februarie (vezi AICI şi AICI). Însă nimeni nu se aştepta ca printre aceştia să se numere şi Steven van Groningen, cel care este Preşedinte băncii Raiffeisen!  Într-o postare pe Facebook a cunoscutului parlamentar liberal Dan Zamfir, îl vedem îmbrăcat simplu, într-o ţinută neagră şi cu capul descoperit, purtând cu el un aparat foto, chiar pe Steven Van Groningen, Presedintele Raiffeisen Bank. Imaginea a apărut la scurt timp pe tot Facebook-ul, devenind virală şi stârnind valuri de reacţii din partea celor care nu se aşteptau ca tocmai bossul Raiffeisen să protesteze împotriva Guvernului, dar totodată şi stârnind valuri pozitive de reacţie.


  Steven van Groningen conduce azi una dintre cele mai puternice bănci din România: Raiffeisen Bank. Olandezul în vârstă de 58 de ani a ajuns însă în ţara noastră în vremea în care încă era sportiv de performanţă, căsătorindu-se cu o româncă, de asemenea fostă canotoare. Locuieşte de mai bine de zece ani în România, stabilindu-se aici definitiv după ce a fost numit în fruntea Raiffeisen. Cunoscut şi bine relaţionat la toate nivelurile, foarte apropiat de fostul PDL şi acum de liberali, bancherul este un apropiat al cercurilor politice ne informează cancan.ro

  „Eu sunt în România pentru că îmi doresc să fiu în România, îmi place aici”, afirma el anul trecut într-un interviu. „Dar am boala aceasta de sportiv de performanţă şi mă uit să văd ce pot să fac să îmbunătăţesc ceva. În plus, problemele care sunt aici, au existat şi în altă parte, doar că acolo s-au rezolvat. Eu ştiu că în România, în cinci ani, nu se va mai fuma în restaurante, n-o să mai poţi parca maşina oriunde. Şi că, în zece ani, probabil, toţi stâlpii care se pun acum ca să nu mai fie parcate maşinile în locuri interzise vor dispărea, pentru că oamenii vor învăţa că, dacă îşi lasă maşina două minute, atunci va fi blocată. Nu spun asta pentru că ştiu cu certitudine, că am eu nişte informaţii. E o chestiune logică să ajungem acolo”, a conchis el.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!