• Ultimele știri

  marți, 7 februarie 2017

  Becali atac FULGER la adresa lui Dragnea: ”E o piticanie! Cum să vii de la Teleorman şi să ... ”

  Gigi Becali a fost duminică seară la PROTESTUL anti-Guvern din Piaţa Victoriei. Finanţatorul FCSB-ului nu s-a sfiit să-l atace dur pe Liviu Dragnea şi din cauza problemelor pe care le are cu CSA Steaua în privinţa numelui, siglei şi a palmaresului, și a spus că nu va merge să îl roage pe liderul PSD ca să îl ajute în această privinţă.  "În cazul Stelei adevărul va ieși la iveală. E o judecătoare la CCR care îmi va da dreptate. Acolo s-au schimbat multe", a afirmat Gigi Becali.

  "Eu nu mi-am dat foc la valiză când am fost la proteste. Îmi zicea Anamaria Reghecampf să mergem la Dragnea să vorbim. Dar nu fac asta. Mie, pușcăria mi-a prins bine. Că nici eu nu eram ușă de biserică. Pentru mine nu mai contează acum decât dreptatea și adevărul. Eu nu merg să fac trafic de influență la Minister, la Georgică, la Vasilică. Niciodată! Doar dreptate și adevăr!

  Putea Ministerul Apărării să dea ordin să pot folosi eu numele Steaua. Ce, nu s-a terminat ancheta ordonată de ministru? Așteaptă ceva de la Dragnea. Sunt toți servitorii lui Dragnea. Crezi că Dragnea face ceva? Eu n-am nevoie să facă el ceva, pentru că nu e el buricul Pâmântului și nici Dumnezeul țării. Dragnea e o piticanie. El nu e din București, e de la Teleorman. Cum să vii de la Teleorman să faci dreptate la București?", a declarat Becali la Sport ro.

  Sursa: puterea.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!