• Ultimele știri

  duminică, 19 februarie 2017

  ASTĂZI se anunță CEL MAI MARE PROTEST cu COPII DIN ROMÂNIA

  Părinții revoltați nu sunt descurajați de cei care îi critică pentru că își aduc copiii la protest: Duminică se anunță ”Cea mai mare «lecție deschisă» cu tema civism”, în stradă Unul dintre cele mai dezbătute subiecte ale ultimelor zile a fost cei al părinților care își aduc copiii la protestul antiguvernamental din Piața Victoriei. 
  Astfel, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie a anunțat că a primit, până miercuri după-amiază, 25 de sesizări privind prezenţa copiilor la proteste, iar alte patru sesizări au fost înregistrate la nivelul a 39 de Direcţii Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

  În acest context, pentru duminică, 19 februarie, se anunță un nou protest și totodată ”prima lecție de civism live”.

  Un eveniment în acest sens a fost creat pe Facebook, iar, la ora transmiterii acestei știri, peste 150 de persoane ar urma să participe, în timp alte peste 400 sunt intersate de inițiativă.

  Concret, între orele 16.30 și 18.30, părinți și copii sunt invitați să participe în toată țara la astfel de manifestații care, susțin inițiatorii, pot constitui adevărate „lecții de civism”!

  ”Să ‘furi’ 200 000 Lei este în regulă pentru Guvernul Dragnea-Grindeanu, în schimb, dacă duci copilul la un miting civic te poți alege cu dosar penal??
  E dreptul nostru să aducem copiii la manifestări pașnice, civice!

  E dreptul copiilor să se afle alături de părinți, de problemele din societate, de problemele părinților și totodată să participe la o „lecție de civism” în direct!

  Majoritatea părinților luptă pentru viitorul copiilor lor, mai ales pentru că mulți copii au 16-17 ani, vârsta la care se pot implica și pot învața multe lucruri folositoare!

  Hai să arătam că aceste proteste pot constitui adevărate „lecții de civism”! Sursa: B1.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!