• Ultimele știri

  luni, 6 februarie 2017

  Apel către poporul român: PUNEȚI CAPĂT DEZBINĂRII SOCIALE!!! PUNEȚI CAPĂT DIVIZĂRII ȚĂRII!

  Apel către poporul român: Dragi româniIndiferent de ce parte a baricadei aveți impresia că sunteți, toți sunteți de aceeași parte a baricadei – baricada poporului român! Este cea mai importantă baricadă pentru orice român adevărat!  De cealalta parte a baricadei sta clasa politica in integralitatea ei, indiferent ca vorbim de „dreapta” sau „stanga”; alaturi de clasa politica (indiferent de partid) stau stapanii adevarati ai Romaniei, cei din exterior – SUA, NATO, UE, etc.

  Razboiul acesta social nu are alt scop decat dezbinarea si divizarea poporului roman pe principiul DIVIDE ET IMPERA, astfel incat Romania si romanii sa fie stapaniti mult mai usor.

  Incetati manifestatiile inainte de a incepe razboiul civil! Incetati sa va urati intre voi! Incetati sa va aratati unii pe altii ca fiind vinovati pentru situatia in care se afla tara! Singurii vinovati sunt politicienii!

  PUNETI CAPAT DEZBINARII SOCIALE!!! PUNETI CAPAT DIVIZARII TARII! PUNETI CAPAT STAPANIRII CLASEI POLITICE SI A STRAINILOR IN ROMANIA!

  Autor: Adrian Pascal

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!