• Ultimele știri

  luni, 6 februarie 2017

  Antena 3 și-a luat UMILINȚĂ TOTALĂ. CNN a apelat la PRO TV pentru a relata despre proteste, deși postul lui Gâdea este „afiliat CNN”

  CNN a decis sa apeleze la un jurnalist al PRO TV pentru a relata despre protestele de la Bucuresti, in loc de angajatii Antena 3, televiziune care se care isi promoveaza intens imagina de „post afiliat CNN”.  Astfel, jurnalistul Catalin Radu Tanase a relatat despre motivele celor care protesteaza zilnic in Romania. „Sute de mii de oameni, cei mai multi tineri, educati, din clasa de mijloc si superioara a societatii, au ocupat strazile pentru a „lupta” impotriva deciziilor Guvernului, spun ei, intr-o batalie a principiilor si moralitatii. Nu este vorba despre bani, nu este vorba despre putere, este vorba de a castiga respectul pe care il merita, spun oamenii”, a explicat jurnalistul Pro TV.
  Antena 3 a sustinut o campanie intensa de dezinformare, in debutul protestelor, sustinand ca acestea reprezinta o „lovitura de stat”. Ulterior, postul condus de Mihai Gadea si-a mai echilibrat discursul.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!