• Ultimele știri

  duminică, 29 ianuarie 2017

  Shhaideh le arată tehnocraților cum se face treaba: Miliarde de euro vor intra în România din fonduri europene iar anul acesta finalizează 90,3 kilometri de autostradă

  Vicepremierul Sevil Shhaideh a explicat, vineri seară, în emisiunea Exces de Putere, că statul român va încheia anul 2017 cu o absorbție de fonduri europene în valoare de 5 miliarde de euro. "Împreună cu FADR, Ministerul Agriculturii, ceeace gestionează Ministerul Agriculturii, este un memorandum asumat deja de toți miniștrii din Guvern și de toate autoritățile de management.   Tot ce înseamnă Ministerul Dezvoltării, autorități, Ministerul Agriculturii, plăți directe și FADR, aducem cinci miliarde de euro la finalul lui 2017. Este asumat. Lucrările pot continua, se pot achita din bugetele ordonatorilor de credite, problema este la rambursare. La 31 decembrie, dacă toată lumea se pune la lucru cu adevărat, rambursăm acești bănuți la 31 decembrie", a explicat Sevil Shhaideh, la Antena3.

  Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat de curând care sunt țintele asumate de guvernul României la nivel de infrastrucură.

  Shhaideh susține că în 2017 vor fi finalizate 90,3 kilometri de autostradă cu finanțare 100% asigurată, din fonduri europene sau din bugetul de stat, potrivit Știri pe Surse.

  "Anul acesta finalizăm 90,3 kilometri de autostradă. Lugoj – Deva, lotul 2, lotul 3, lotul 4, Sebeș – Turda, lotul 3, lotul 4 și pe București – Brașov, tronsonul București –

  Ploiești, legatăra cu orașul. Anul acesta vor fi construite. Noi le finalizăm. Pe drumurile naționale, finalizăm modernizarea a 275 de kilometri, cu finanțare 100% asigurată, fie că este din fonduri europene sau buget de stat”, a declarat vicepremierul.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!