• Ultimele știri

  sâmbătă, 28 ianuarie 2017

  S-a aflat cine se ascunde în spatele cererii de boicot pentru televiziunile Antena 3, România TV și B1 TV

  S-a aflat cine se ascunde în spatele cererii de boicot pentru televiziunile Antena 3, România TV și B1 TV. În spatele cererii pentru boicotarea financiară a televiziunilor Antena 3, România TV, și B1TV s-ar afla un ONG finanțat de Fundația Soroș, relatează Grupul de Investigații Politice. 


  "Un ONG din România, finanțat în exclusivitate de Soroș, a lansat un apel pentru suprimarea posturilor Antena 3, RTV și B1 TV.

   Apelul lansat de ONG-ul românesc Frontline Club Bucharest este cu atât mai sinistru cu cât ONG-ul este finanțat prin Programul pentru jurnalism independent al Open Society Foundations (Fundația Soroș). Programul fundației Soroș are ca scop principal tocmai susținerea „libertății de exprimare” și a „diversității opiniilor” " se arată în postarea de pe pagina de facebook a Grupului de Investigații Politice.

  Iată ce spune jurnalistul Victor Ciutacu pe blogul său:

  "Unealta e o bizară trecută prin presă (fără urme vizibile) și publicitate, iar mijlocul de presiune e un ONG finanțat exclusiv de Soros. E al doilea șantaj masiv de același tip, combinat cu asaltul asupra CNA, după cel similar cu obiect, la vremea respectivă, doar Antena 3," notează Ciutacu.

  Sursa: dcnews.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!