• Ultimele știri

  luni, 2 ianuarie 2017

  ”Proorociile” lui Cristian Tudor Popescu - Odată cu instalarea regimului Dragnea, consecințele se vor vedea și în justiția din România

  Cristian Tudor Popescu crede că odată cu instalarea regimului Dragnea, consecințele se vor vedea și în justiția din România. El și-a argumentat afirmația aducând în discuție cazul deputatului Sebastian Ghiță, care „a dispărut în hiperspațiu”, pe DN1, din supravegherea poliției române, fără ca nimeni să fie găsit răspunzător.  „Dl Ghiță nici măcar nu a primit mandat de arestare, după care, procurorul general, dl Augustin Lazăr, ne spune că tot ce debitează dl. Ghiță de pe ecranul televiziunii sale personale, adică niște vorbiri dement denigratoare la adresa unor persoane și instituții ale statului român, cu intenție vădită de subminare a lor, sunt doar niște exerciții de exprimare liberă, legale, ale dlui Ghiță. Incredibil! Care va să zică nu sunt sechestrate aceste înregistrări, aruncate în eter de dl Ghiță ca de Osama bin Laden – așa obișnuia bin Laden să-și trimită înregistrările, deci nu e nicio problemă pentru procurorul general al României, iar dl președinte Dragnea, șeful Guvernului și Parlamentului, îl numește pe acest domn Ghiță - cu duioșie, cu prietenie - „Sebi”, invocând și dând ca exemplu ce spune dânsul, adică luați aminte la ce spune „Sebi”. Cam astea sunt perspectivele în legătură cu ce se va întâmpla cu justiția din România. Din păcate, nu pot avea o viziune mai luminoasă”, a punctat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

  „Acest domn Ghiță își bate joc de 11 zile de toate autoritățile statului din această țară și nu are probleme. Nu are o problemă Procuratura, nu are o problemă Poliția...Deci, este un infractor fugar care apare la televizor și dă cu tifla, prezentând tot felul de hârtii obscure care nu se văd, tot felul de manipulări adresate maimuțelor antropoide de către acest domn și văd că nu e nicio problemă! Probabil așa va fi în continuare, astea sunt noile orientări în justiția din România. Om vedea!”, a conchis pe un ton amar jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!