• Ultimele știri

  sâmbătă, 7 ianuarie 2017

  Președintele Philippinez Duterte acuză Vaticanul de PEDOFILIE și STRÂNGERE DE AVERI

  Președintele Filipinez Rodrigo Duterte nu dă înapoi. La doar o zi după ce îi numea pe ambasadorii americani "spioni CIA ," Duterte a criticat acum vârful piramidei elitei: Vaticanul. După ce Vaticanul a organizat o expoziție de fotografie pentru a comemora victimele celor care au luptat cu drogurile în Filipine, în conformitate cu RT.com Președintele Duterte a criticat la Vaticanul și nu a dat înapoi:  "Tu spui că Duterte e ucigaș. Voi preoți Catolici dați vina pe mine pentru moartea a mii de dependenți de droguri, chiar și cei ce au murit în spitale. Dar voi sunteți cei ce l-au omorât pe Hristos.

  Președintele a mai spus că Vaticanul nu a ajutat în niciun fel stoparea consumului de droguri:

  "Ei nu fac nimic împotriva drogurilor. Nu s-au obosit niciodată să ajute. Biserica Catolică nu dă nimic chiar dacă colectează atât de mult. Sunt atât de plin de sarcasm pentru că ei (preoții catolici) m-au criticat. Sunt niște ipocriți. "


  Apoi Duterte a sărit la jugulară:

  "Catolicismul este o religie murdară. Este timpul să vă arăt istoria sa. Papa Leon a fost procreat și chiar a făcut sex cu copilul său."

  În timp ce declarația de pedofilie ar putea fi contrazisă, ceea ce nu se poate fi contrazis este faptul că Vaticanul a plătit peste 4 miliarde de dolari pentru victimele abuzurilor sexuale comise de preoți și clerici ai Vaticanului, potrivit Reporter Național Catolic . Cu alte cuvinte, în timp ce ar putea fi dificil de demonstrat astăzi că papa Leon a fost un pedofil, este bine cunoscut faptul că Vaticanul însuși a avut o problemă majoră și sinistră cu pedofilia și abuzurile sexuale.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!