• Ultimele știri

  marți, 24 ianuarie 2017

  Preotul Chris Terheș: Iohannis a dovedit din nou azi ca este un tiran despot!

  Preotul și președintele Coaliției Românilor din Statele unite, Chris Terheș, a avut un mesaj dur după afirmațiile războinice ale președintelui. Terheș susține că Iohannis a dovedit din nou azi ca este un tiran despot, care doreste implementarea unui sistem stalinist de control al statului prin servicii secrete,   in care drepturile individuale inalienabile, garantate constitutional, sunt un lux. Un lux de care numai nomenklatura Noii Securitati se poate bucura.

  ”Constitutia GARANTEAZA fiecarei persoane din Romania dreptul de a nu fi supus unui tratament inuman, degradant si torturii. Iohannis vrea, acum, sa faca referendum ca majoritatea sa decida cu privire la respectarea drepturilor inalienabile ale unui individ, drepturi garantate de Constitutie. Iohannis scoate la mezat drepturile fundamentale ale cetatenilor romani pentru a-si acumula capital politic. Acesta merge pe urmele lui Erdogan, care zicea ca face referendum in privinta introducerii pedepsei cu moarte.

  Urmand logica lui Iohannis, trebuie sa fim pregatiti ca acesta sa sustina referendum pentru abrogarea oricarui drept constitutional care contravine intereselor lui si sistemului de represiune pe care il reprezinta. Asa au facut si comunistii. Cum am mai spus, lupta in Romania nu este intre stanga si dreapta (care nu exista), ci intre tirania serviciilor, reprezentata de Iohannis, si democratie, unde drepturile si libertatile fiecarui individ sunt respectate. P.S. Cei care va bucurati de aberatiile pe care le-a spus, uitati-va ce au facut comunistii ca sa invatati din greselile istoriei, daca doriti sa nu se mai repete”, a comentat Chris Terheș.

  Sursa: sokant.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!