• Ultimele știri

  miercuri, 11 ianuarie 2017

  ONU și planurile de a implanta pe oricine cu un cip biometric. Nu este o teorie a conspirației deoarece media deja a raportat acest lucru

  Națiunile unite intenționează să implanteze toți oamenii cu cărți de identitate biometrice. Dacă nu sunteți siguri despre ce este vorba exact vă spunem noi. Guvernul va ști unde veți merge, ce faceți, cu cine sunteți și cine sunteți tot timpul, oriunde, în fiecare zi și fiecare noapte. Înseamnă mai multe restricții și mai puțină libertate.   Națiunile Unite vor implantarea populației cu cipuri biometrice până în 2030, asta fiind o parte dintr-un întreg plan.

  Națiunile Unite deja muncesc din greu pentru a face acest lucru posibil, în special în rândul populațiilor de refugiați. ONU a incheiat un parteneriat cu Accenture pentru a implementa un sistem biometric de identificare care raportează informații "înapoi la o bază de date centrală de la Geneva"

  Și aceste noi cipuri de identitate biometrice nu vor fi doar pentru refugiați. Potrivit unui raport al FindBiometrics, autoritățile speră că această tehnologie le va permite să atingă obiectivul de a avea acest tip de identificare, implantat în mâinile fiecărui bărbat, femeie și copil de pe planeta până în anul 2030.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!