• Ultimele știri

  sâmbătă, 28 ianuarie 2017

  O elevă din România a fost admisă la patru universităţi din Marea Britanie. Visează să descopere leacul pentru cancer

  Ai făcut liceul în România și te plângi că nu prea ai acumulat cunoștințe din cauza sistemului educațional neperformant? Ar fi bine să faci o analiză și să vezi câți concetățeni după ce termină școala de la noi din țară aspiră spre instituții de educație din alte țări, care sunt de un calibru mondial.  Aflați povestea liceenei din Timișoara care nu mai trebuie să stea cu inima în dinți cu gândul dacă va fi admisă la vre-o facultate prestigioasă. Iulia Florișteanu este eleva pe care o așteaptă câteva universități din Regatul Unit, ea doar trebuie să aleagă.

  Iulia povesteşte că şi-a asigurat locul la Oxford după interviu. Discuţia cu profesorii i-a dat posibilitatea să îşi etaleze cunoştinţele generale, scrie stiri.tvr.ro.

  Iulia a avut parte de susţinerea tuturor – profesori, familie şi prieteni. Profesoara de engleză a fost cea care i-a scris recomandarea.

  Colegii îşi aduc aminte de atmosfera creată în clasă în momentul în care Iulia a primit confirmarea.

  Din cei peste 2000 de elevi care absolvă Colegiul Bănăţean din Timişoara, aproape 10 la sută aleg să studieze în străinătate.

  Vezi video aici:  Iulia Florişteanu spune că e pregătită să facă faţă exigenţelor de la facultate şi carierei de cercetător. Visează ca, într-o zi, să faca parte din echipa care va găsi leacul pentru cancer.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!