• Ultimele știri

  duminică, 1 ianuarie 2017

  Mesajul lui Iohannis de anul nou s-a transformat în PROPAGANDĂ PRO-EUROPEANĂ.

  După ce ne-a arătat fundul și ne-a lăsat fără explicații, Iohannis s-a apucat să fac propagandă progresistă pro-UE de Anul Nou. Nici măcar Ceaușescu nu făcea Propagandă CAER-ului sau Tratatului de la Varşovia al Țărilor Comuniste de Anul Nou. Uniunea Europeană NU ESTE Europa.   Uniunea Europeană este o construcție NEOMARXISTĂ progresisto-internaționalistă care are ca scop desființarea Statelor Naționale din Europa și înlocuirea lor cu o Federația formată din Euroregiuni pe post de "județe"

  Pentru această Federație face Iohannis propagandă

  Progresiștii IDENTIFICĂ ÎN MOD MANIPULATOR "Uniunea Europeană" cu EUROPA și "Progresismul" cu Democrația pentru a PROSTI LUMEA.

  Uniunea Europeană este DOAR una din construcțiile politicile posibile pentru Europa și care este UNA FOARTE PROASTĂ nefiind altceva decât o FEDERAȚIE PROGRESISTĂ INTERNAȚIONALISTĂ care are ca scop desființarea Statelor Naționale.

  Nu există discurs public a lui Iohannis în care să NU FACĂ propagandă progresistă pentru Federația Progresistă numită UE

  E O RUȘINE că Iohannis face acest lucru inclusiv în Urarea de Anul Nou pe care a transformată într-o penibilă PROPAGANDA PRO-UE

  De Anul Nou românii NU SĂRBĂTORESC 1-2-5-6-10 ani de la "intrarea în UE" . Să lăsăm MANIPULĂRILE PROGRESISTE

  Suntem convinși că Iohannis, care practic și-a bătut joc de români în acești 2 ani de mandat, va avea soarta politică a lui Emil Constantinescu și a lui Francois Hollande...va ajunge la procente de încredere atât de mici încât va fi o rușine să candideze pentru un viitor mandat.

  Din păcate mai avem de îndurat mojiciile lui aproape 3 ani.


  Mai multe pe Fluierul.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!