• Ultimele știri

  marți, 24 ianuarie 2017

  Mesajul DUR al lui Basescu: "Asa niste prostalai inca nu am vazut. Niste gainari cu procente mari! Iohannis i-a umilit pur si simplu pe toti desteptii din PSD"

  Traian Basescu a declarat, intr-o interventie pentru B1 TV, ca nu a vazut in politica romaneasca ”prostalai” mai mari decat cei de la Guvernare, care s-au dovedit a fi capabili sa creeze o criza, dar nu si sa o gestioneze. Liderul PMP a mai sustinut ca politicienii PSD si ALDE sunt extrem de slabi si ca Iohannis a reusit sa-i umileasca.



  ”E o porcarie (modul in care Guvernul Grindeanu a prezentat OUG privind gratierea - n.r), pentru ca a trezit suspiciuni ca e data in interesul unor grupuri, nu ca e o gratiere colectiva pe care fiecare tara o face la un anumit interval de timp. Dar atunci cand apar suspiciuni ca e data cu dedicatie sigur ca reactiile populatiei sunt, pe buna dreptate, adverse.


  Parerea mea e ca PSD s-a aratat incapabil sa gestioneze crize. Asa niste prostalai inca nu am vazut... Sunt capabili sa creeze crize, dar sunt incapabili sa gestioneze crizele pe care le-au creat.

  I-as invita sa plece de la Victoria, pentru ca nu sunt pentru aceste vremuri in care se produce Brexit, in care Trump cat de cat pune sub semnul intrebarii NATO. Ei se ocupa de gainarii. Sunt gainari cu procente mari!

  Presedintele a jucat mai bine ca toti desteptii din PSD. I-a umilit pur si simplu si isi pregateste al doilea mandat. Ei sunt mari si naivi si incapabili sa gestioneze o criza.

  astia ar trebui sa plece de buna voie la cat de slabi sunt politic. Sa se ceara afara! Sa ai procentaj din asta in Parlament si sa fii umilit pentru ca esti incapabil sa iei decizii in timp de criza... I-am avut in fata zece ani si am reusit sa-mi termin ambele mandate pentru ca au fost slabi, iar acum sunt mai slabi decat au fost vreodata”, a declarat Basescu pentru B1 TV.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!