• Ultimele știri

  marți, 24 ianuarie 2017

  Iohannis A UITAT de referendumul pentru familie, pentru care au semnat 3 milioane de români! Sau pentru ăsta nu vă dau voie stăpânii coloniei România?

  Profitând de prostiile catastrofale ale PSD, care și-a dat singur cu stângul în dreptul atât în momentul în care a vrut să bage pe gâtul românilor un premier musulman, cât și acum când vrea să dea o ordonanță de urgență pentru grațierea unor infractori, șmecherul de Iohannis profită de memoria slabă a românilor și încalecă din nou calul alb al Salvatorului Neamului, el nefiind, în realitate, mai bun decât restul clasei politice.  Este suficient să ne amintim de obediența pe care a arătat-o mereu intereselor evreiești în România (mâine-poimâine vom fi mai fasciști decât nemții lui Hitler!!!) sau modul în care a încercat să dinamiteze dorința românilor privind familia, susținând deschis căsătoria între homosexuali, numindu-i pe semnatarii petiției „fanatici religioși”.

  Prin urmare, îl întreb pe președintele României: pe când și referendumul cerut de Coaliția pentru Familie, dorit de 3 milioane de români? Vă reamintesc că 3 milioane de Români vor modificarea Constituției în sensul precizării în textul acesteia că uniunea prin căsătorie se face între un BĂRBAT și o FEMEIE și nu între soți, cum este acum. Deci, pentru acest tip de referendum vă dau voie stăpânii coloniei România pe care îi sluijiți cu obediență?

  Autor: Adrian Albu pentru cunoastelumea.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!