• Ultimele știri

  vineri, 13 ianuarie 2017

  ÎNREGISTRĂRILE INCENDIARE care au ŞOCAT OPINIA PUBLICĂ: Fost ofiţer de SECURITATE se implică în SCANDALUL dintre Sebastian Ghiţă şi Florian Coldea

  Fostul ofiţer al Direcţiei de Informaţii Externe a Securităţii, Silvian Ionescu, crede că Sebastian Ghiţă transmite următorul mesaj: Aţi fost în cârdăşie cu mine de chefuri şi aranjamente ani la rând şi acum vreţi să mă aruncaţi peste bord? Ei bine nu, mă scufund cu voi de gât, dar nu vă las să scăpati!


  Silvian Ionescu mai spune că nu are date despre implicarea SUA în scandalul declanşat de Sebastian Ghiţă, “dar atunci când imediat dupa jurământul de înscaunare ca preşedinte te vizitează adjunctul şefului FBI de mână cu pupilul Coldea pe care ţi-l laudă public nemăsurat nu mai e nevoie de nici o altă informaţie ca să înţelegi”.

  “E momentul dispariţiei păpuşarilor generaţiei mele. Cu mari eforturi ei s-au menţinut până în zilele astea. Apare însă la poarta puterii o nouă generaţie de ofiţeri crescuţi, şcoliţi şi educati în spirit occidental. Nu mai e vorba de vendete sau răfuieli de clanuri. Primenirea începe de la servicii, de la păpuşarii lui Ghiţă, Ponta, Pinalti şi câţi ca ei. Va continua apoi cu parlamentarii, mai ales cu cei din comisiile de supraveghere a serviciilor, care au sinecuri pe viaţă. Şi apoi restul”, mai spune Silvian Ionescu într-un interviu acordat pentru inprimalinie.com .

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!