• Ultimele știri

  marți, 3 ianuarie 2017

  George Soros lansează ARMAGHEDONUL FINANCIAR pentru a opri acțiunile lui Trump

  Frustrat de încercările sale eșuate de a controla viitorul politicii din SUA și viitorul politicii mondiale, George Soros a revenit la ceea ce stie cel mai bine - manipularea pieței - într-o încercare de a-l opri pe Trump de la dezmembrarea planurilor minuțioase pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale.  Planul lui Soros de instalare a marionetei Hillary Clinton la Casa Albă a eșuat, în ciuda milioanelor de dolari investiți de dânsul.

  Încercările de destabilizare a țării, prin finanțarea protestelor false, deasemenea nu au reușit, lăsându-l pe Soros dejucat - o poziție neobișnuită pentru el.

  Trucurile sale de finanțare și control al politicienilor ca pe marionete au fost expuse în întreaga lume, forțând miliardarul notoriu să revină la metodele sale încercate și testate pentru stabilirea controlului.


  Soros manipulează din nou piețele


  Analiștii de piață și-au păstrat un ochi ațintit pe " fiara rănită " din ultimele săptămâni pentru a determina următoarea mișcare și rapoartele sunt acum în curs de dezvoltare.

  Planul este de a crea " Armaghedonul financiar și de a dezlănțui iadul ", de conducere a lumii occidentale, și în special, a Statelor Unite ale Americii, la marginea ruinei. Dintre flăcările unui Phoenix se va ridica iar acest lucru va fi viziunea lui Soros despre Noua Ordine Mondială.

  Soros crede că piața este punctul slab al lui Trump. El susține că Trump nu are " nici o șansă" de a supraviețui asaltului de piață ce va urma și va fi incapabil să se concentreze să creeze o ”Americă grozavă din nou”.

  " Modul în care Soros a spart Banca Angliei și a ruinat economia din Malaezia, aceștia sunt doar câțiva pași mici spre Armaghedonul Financiar” potrivit analiștilor Wall Street.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!