• Ultimele știri

  duminică, 29 ianuarie 2017

  Frații DEDEMAN au DAT LOVITURA! Au RĂPUS-O pe moştenitoarea multimiliardarului Ofer. Un ”război” de 164 MILIOANE DE EURO

  Proprietarii uneia dintre cele mai de succes afaceri cu produse de bricolaj şi materiale de construcţii au dat lovitura! ”Fraţii Dedeman” şi-au extins afacerile în imobiliare, cumpărând un complex de birouri dintr-o zonă bună a Capitalei, într-o tranzacţie care ar putea fi cea mai importantă de la încheierea crizei financiare, aflăm din CANCAN!  Negocierile pentru importanta achiziţie au durat mai bine de un an, iar parafarea contractului a avut loc după o luptă acerbă cu alţi potenţiali investitori. Fraţii Pavăl au învins-o la prezentarea ofertei de achiziţie chiar pe moştenitoarea unuia dintre cei mai bogaţi israelieni, care are şi afaceri importante în România, Sammy Ofer, decedat acum cinci ani.

  Fraţii Pavăl sunt doi jucători importanţi de pe piaţa de business din România, reuşind să ridice de la zero colosul Dedeman, pe care l-au adus la nivelul unor afaceri de 1 miliard de euro. Imobiliarele reprezentau un vis neîmplinit acum ceva timp pentru Dragoş Pavăl, care îşi anunţa intenţia să investească în acest domeniu în toamna lui 2015.

  Revenind însă la tranzacţia cea mai importantă din ultimii 10 ani, fraţii Pavăl au cumpărat de la israelianul Lev Leviev complexul de birouri AFI Park Cotroceni, respectiv cele cinci clădiri din imediata apropiere a centrului comercial. Preţul plătit a fost de 164 de milioane de euro, iar contractul a fost semnat la sfârşitul anului trecut cu reprezentanţii firmei deţinătoare, AFI Europe!

  Investiţia ”fraţilor Dedeman” a fost extrem de atent cântărită, iar negocierile s-au întins pe parcursul unui an. Principala competitoare a fost nepoata lui Sammy Ofer, interesată să-şi dezvolte portofoliul companiei de imobiliare Melisron, interesată să cumpere în totalitate proiectul AFI din Bucureşti, (birourile dar şi mall-ul), evaluat la 600 de milioane de euro.

  Fondatorii lanţului de magazine Dedeman au reuşit să îi surclaseze oferta, chiar dacă au cumpărat doar o parte din complexul ridicat de magnatul israelian Lev Leviev.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!