• Ultimele știri

  joi, 26 ianuarie 2017

  eMag a lansat o secțiune dedicată exclusiv micilor antreprenori români!

  eMag a lansat o sectiune dedicata exclusiv micilor antreprenori romani, acestia putand astfel sa aiba acces la intreaga piata din Romania, prin intermediul platformei celui mai mare eCommercer din tara, anunta Wall-Street.ro  Ce asteptari are eMag si ce fel de antreprenori accepta in platforma, citeste pe wall-street.ro.
  Compania se adreseaza producatorilor locali, ONG-urilor si intreprinderilor sociale, PFA-urilor (mesteri care fac ii, ceramica, de exemplu). Cum functioneaza? Antreprenorii vin cu produsele, selecteaza programul “deschide Romania” apoi dureaza circa 30 de zile pana cand produsele sunt incarcate in site; intre timp, angajatii eMag ii sustin si le ofera consiliere. Produsele trebuie sa fie utile, standardizate si sa respecte standardele de calitate legale. De asemenea, produsele trebuie sa fie utile si documentate corespunzator – aici vor primi consiliere de la eMag.

  „Cumpărând și comercializând produse românești vom genera noi locuri de muncă în România și le vom menține pe cele existente” (eMag)


  Citește despre portofoliul de produse aici.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!