• Ultimele știri

  miercuri, 25 ianuarie 2017

  Donald Trump trece la FAPTE REALE: Începe MAREA EXPLUZARE a imigranților

  Casa Albă a reafirmat luni că imigranţii fără acte de identitate având un cazier judiciar vor fi primii vizaţi de expulzările promise noul preşedinte american, Donald Trump, relatează AFP. "Cei care pot face rău ori au făcut deja şi au cazier judiciar sunt cei asupra cărora ne vom concentra", a declarat noul purtător de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer, în cursul unei conferinţe de presă, scrie agerpres.ro.  "Există o serie întreagă de indivizi pe care trebuie să îi identificăm, cei care au depăşit durata vizei lor, care au comis un delict", a adăugat el. "Deocamdată, dorim să ne concentrăm asupra celor care au făcut rău ţării noastre", a mai spus Sean Spicer.

  În timpul campaniei electorale, republicanul Donald Trump a promis la un moment dat să îi expulzeze pe cei aproximativ 11 milioane de imigranţi în neregulă, atacându-i în special pe latino-americani. Ulterior, el a dat asigurări că vor fi expulzaţi cu prioritate imigranţii clandestini delincvenţi, între "două şi trei milioane de persoane.

  Asociaţiile de apărare a imigranţilor se tem că noul preşedinte va ataca programul "DACA", pus în practică de Barack Obama în 2012 şi care permis unui număr de peste 750.000 de imigranţi clandestini intraţi în SUA când erau minori să obţină permis de şedere şi de muncă.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!