• Ultimele știri

  duminică, 29 ianuarie 2017

  Declarații de NECREZUT despre IOHANNIS: „În laboratoare se pregătesc crime înfiorătoare împotriva tinerilor români“

  Afirmaţiile controversate au fost făcute de Picu Apostol Roman, unul dintre viceprimarii oraşului Galaţi, într-un material video distribuit prin reţelele sociale. Primarul Galaţiului spune că nu are ce măsuri să ia împotriva subalternului său, deoarece declaraţiile au fost făcute în timpul liber, nu în numele Primăriei, potrivit Adevărul care a semnalat acest subiect.  Declaraţiile au fost făcute publice prin intermediul unul film distribuit prin reţelele sociale. Din imagini se poate vedea cum Picu Roman se află într-un spaţiu public (cel mai probabil într-un restaurant), într-o ţinută lejeră (trening), iar mesajul este în mod evident direct, către public, nefiind în contextul unei discuţii private. Mai mult decât atât, viceprimarul lasă să se înţeleagă că la Bamboo a fost o tentativă de crimă cu premeditare:

  „Trebuia să se lase cu victime. Asta este convingerea mea şi convingerea mai multor prieteni şi cetăţeni din municipiul Galaţi. De data asta nu le-a ieşit. De data aceasta Dumnezeu a avut grijă de tinerii aceştia şi nu i-a lăsat să piară în flăcări. De data aceasta Dumnezeu a avut grijă de familia acestor tineri şi a ocrotit poporul român prin faptul că şi-a întins mantia ocrotitoare faţă de acei tineri care erau la momentul acela în club, în mijlocul unui iad de flăcări care înconjura acest club din toate părţile”.

  „Vreau să vă spun că această manifestare în fruntea căreia a ieşit Klaus Iohannis îl descalifică şi arată încă o dată că lui Klaus Iohannis este împotriva poporului român. Are ceva cu poporul român. Urăşte poporul român. Urăşte tinerii şi în laboratoarele numai de el ştiute se pregătesc crime înfiorătoare împotriva tinerilor români care au ieşit să se distreze într-un anume club din Bucureşti”, mai afirmă Roman.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!