• Ultimele știri

  sâmbătă, 28 ianuarie 2017

  Declarația care face înconjurul lumii! „Rusia va ataca Japonia și Canada, dacă….”

  Un înalt oficial european lansează către Rusia acuzații extrem de grave, referitor la intențiile expansioniste ale acesteia. Un înalt oficial european lansează către Rusia acuzații extrem de grave, referitor la intențiile expansioniste ale acesteia.  Ministrul de Interne al Ucrainei, Arsen Avakov, a declarat că armata rusă va invada Canada și Japonia, dacă, la nivel internațional, nu se va interveni hotărât.

  „Din păcate, vor intra în Canada prin Arctica, pe gheață, din cauza conflictului mocnit pentru resursele din zonă. În Japonia, vor intra din cauza conflictului legat de Insulele Kurile”, a spus Avakov, citat de Ukrop News 24

  Ministrul ucrainean a făcut aceste declarații în timpul vizitei sale oficiale efectuate în Canada. El a mai adăugat că Ucraina este „ultima linie defensivă a Europei”.

  „Dacă Putin va reuși să ne îngenuncheze, atunci va trece către Finlanda, Lituania, Polonia, Bulgaria, luând apoi la rând Balcanii”, a declarata Avakov.

  Pe 5 decembrie, Comandantul Suprem al Forțelor Armate ucrainene, Viktor Mujenko, a spus că armata rusă poate invada Ucraina de oriunde.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!