• Ultimele știri

  sâmbătă, 28 ianuarie 2017

  „Cutremur” în SUA! Cu câte milioane de dolari a finanțat Soros marșul anti-Trump

  După ceremonia de învestire a lui Donald Trump în funcția de președinte al Statelor Unite ale Americii, s-a organizat un Marș al Femeilor împotriva acestuia. Potrivit realizatorului TV al Canalului Fox News, Bill O’Reilly, în spatele manifestațiilor anti-Trump s-ar afla nimeni altul decât George Soros.  „Ceea ce americanii trebuie să înțeleagă este că există un efort organizat pentru a-l răsturna pe Donald Trump din postul său”, explica realizatorul de televiziune american Bill O’Reilly la Fox News, vorbind despre Marșul Femeilor, organizat de grupări de extremă stânga sponsorizate de Soros, informează evz.ro.

  „Unii dintre organizatorii marșului au fost membri ai administrației care tocmai și-a încheiat mandatul, alții fac parte din echipele de campanie ale lui Hillary Clinton și Bernie Sanders. Nu a fost un protest spontan, ci un spectacol politici studiat pentru discreditarea președintelui. Nu este nimic condamnabil să organizezi o manifestație pașnică, însă a lansa acuzații ridicole de fascism, rasism sau homofobie reprezintă un atac la adresa sistemului democratic care garantează libertatea de a manifesta”, a mai spus realizatorul TV.

  Institutul Media Research Center a efectuat o cercetare care a arătat că Soros a plătit aproximativ 90 de milioane de dolari la 50 de grupuri și asociații care au participat la marșul feminist.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!