• Ultimele știri

  marți, 24 ianuarie 2017

  Cărtărescu a RĂBUFNIT: 'Românii n-au ales Guvernul ăsta de semi-oligofreni și semi-analfabeți'

  Mircea Cărtărescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj extrem de violent la adresa Guvernului Grindeanu. Scriitorul spune că președintele Iohannis trebuie sprijinit în disputa cu PSD-ul. "Poporul român n-a ales parlamentul ăsta de hoți, nici guvernul ăsta de semi-oligofreni și semi-analfabeți.   El a votat pentru o viață mai bună și mai demnă, nu pentru o mafie spoliatoare care vrea acum să scape de pușcărie. Iar acum oamenii sunt în stradă și acolo vor rămâne până va trece pericolul unor legi făcute pentru cei care le dau.

  L-am subestimat pe președintele Iohannis, se vede acum că e un om de stat care cunoaște interesele României și ale românilor. Nu avem un alt pol politic în stare să se opună hoților. Președintele trebuie sprijinit acum, în perioada asta, ca garant al unei justiții libere.", a scris Mircea Cărtărescu pe Facebook.

  Declarația lui Cărtărescu vine la câteva zile după ce un lider ALDE a folosit un ton asemănător la adresa protestatarilor, pe care i-a numit naziști și cretini. Detalii AICI!

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!