• Ultimele știri

  marți, 17 ianuarie 2017

  Cardinal italian: Italia și restul Europei for fi musulmane în foarte scurt timp

  Cardinalul italian Carlo Liberati a declarat într-un interviu pentru publicația La Fede Quotidiana că în viitorul foarte apropiat Italia și restul țărilor europene vor fi musulmane din cauza prostiei conducătorilor care permit stabilirea în Europa a unui număr foarte mare de musulmani:  În 10 ani de acum încolo toți vom fi musulmani din cauza prostiei noastre. Italienii și europenii trăiesc fără frică de Dumnezeu, într-o societate ateistă, cu legi care ignoră valorile și morala creștină.

  Toată această decadență morală și religioasă favorizează islamul. Credința creștină a slăbit. Bisericile sunt goale. În plus, ei fac copii iar noi nu. Suntem în plin declin.

  Pe lângă musulmani, cardinalul italian susține că și imigrația din țările est europene este o problemă:


  Noi îi ajutăm fără întârziere pe imigranți în timp ce o mulțime de italieni săraci sunt forțați să caute mâncare prin tomberoane. Trebuie să inițiem programe de ajutorare a italienilor în primul rând.

  Nici Biserica Catolică Italiană nu a scăpat de criticile cardinalului:

  Dând bani imigranților care bântuie prin orașele noastre nu este doar greșit ci este un act care se va întoarce împotriva noastră pe termen lung. Imigranții vor fi încurajați să nu muncească și se vor obișnui să fie întreținuți de noi.

  Tudor Marincu

  Sursa: rostonline.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!