• Ultimele știri

  miercuri, 11 ianuarie 2017

  Cărbunele salvează ţara din gerul năprasnic iar in Mehedinti si in Oltenia se inchid minele!

  Cărbunele salvează ţara din gerul năprasnic iar in Mehedinti si in Oltenia se inchid minele! Termocentralele pe cărbune sunt lideri la producţia de energie electrică la nivel naţional cu o producţie de peste 35%. Acum se vede cât de multa nevoie are România de termocentrale din CE Oltenia , CE HUNEDOARA și CE Govora.  Din cei 9500 MWh care se consuma la aceasta ora in România, 3500 MWh sunt produși de CE Oltenia, CE HUNEDOARA și CE Govora. Dacă termocentralele din Oltenia, Hunedoara și Vâlcea ar fi falimentare acum, cum se dorește de foarte mulți Guvernanți din România și foarte multe ONG-URI , care au diverse afaceri și firme de producere a energiei regenerabile, eoliene, foto-voltaice si micro-hidrocentrale, ce am face noi locuitorii acestei tari, la -20 de grade fără energie electrică?

  După cum se știe energia regenerabilă este buna, nimeni nu contesta , dar niciodată nu te poți baza pe ea, singurii producători de energie electrică pe care se poate baza sistemul energetic național, este energia produsă pe baza de cărbune.
  Atunci domnilor Guvernați noi va întrebam de ce nu se face mixtul energetic in România cum au toate țările din Europa? Cine și ce va retine sa schimbați legile și sa avem și noi un mixt energetic cum este in Germania, Polonia, etc... .

  Acum, noi cei care producem energie pe baza de cărbune, suntem cei mai buni, dar va veni primăvara și noi, cei care acum salvam romanii și România de la îngheț, vom fi Iarăși disponibilizați , trimiși in șomaj technic, in concedii fără plata, etc... , pentru ca atunci va avea prioritate in sistem energia regenerabilă, energia băieților deștepți, ca doar legile din România sunt făcute pentru băieți deștepți , nu pentru români, noi cei ce producem energie pe baza de cărbune, nu vom mai putea vinde energia produsă ca doar cărbunele poluează.

  Speram ca in aceasta primăvara, sa nu fim iarăși nevoiți, noi cei care lucram in CE Oltenia, sa mai facem încă un Marș al Disperării, de la Tg Jiu la București pe jos, cum am mai făcut, pentru ca de aceasta data nu vom mai fi 60 de persoane, ci vom fi 6000.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!