• Ultimele știri

  marți, 24 ianuarie 2017

  Băsescu: Cred că un băiat venit de la țară, cum e amărâtul de Dragnea, care înainte să-și spele dinții vine să dea lecții națiunii, ar trebui să se abțină de la a vorbi despre lovituri de stat

  Traian Băsescu a lansat un atac fără precedent la adresa PSD și a liderului acestui partid, Liviu Dragnea. Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, președintele PMP a susținut că Dragnea ar trebui să se abțină, nu să se apuce să dea lecții oamenilor. Băsescu nu a ezitat nici să taxele PSD pentru faptul că a amenințat cu o contramanifestație.  Întrebat dacă protestele de duminică seară au fost o lovitură de stat, așa cum a declarat Liviu Dragnea, Traian Băsescu a răspuns: ”dacă asta e lovitură de stat, ce Dumnezeu a fost aia din vara lui 2012, când au decapitat Senat, Camera Deputaților, Avocatul Poporului, președintele Rmâniei și au schimbat regulile de funcționare a CCR? Cred că un băiat venit de la țară, cum e amărâtul de Dragnea, care înainte să-și spele dinții vine să dea lecții națiunii, ar trebui să se abțină de la a vorbi despre lovituri de stat”.


  Întrebat ce părere are despre faptul că social-democrații au amenințat cu contramanifestații, Băsescu a răspuns: ”au rămas cu reacții din vremea mineriadelor! A ieșit societatea civilă în Piața Universității în 90, au chemat și ei minerii, a ieșit PNȚCD într-o manifestație, au scos și ei 23 August și ce au mai scos. Atâta minte au! Sunt lamentabili din punct de vedere politic, jenanți! Cum să faci contramanifestație la 27 de ani de la Revoluție? Câtă minte să ai să vorbești de așa ceva, când cu UDMR ai peste 60% în Parlament?”.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!