• Ultimele știri

  sâmbătă, 28 ianuarie 2017

  Amnistia/Grațierea PSD - ”Cât va fi? Vor sta 3-4 zile pe străzi până vor face țurturi și vor renunța. Oamenii ies din pușcării, problema este rezolvată și pentru ai noștri și cu asta basta”

  Potrivit stiripesurse.ro, în PSD există două tabere în ceea ce privește adoptarea ordonanței de grațiere. Una dură, care face presiuni pentru adoptare indiferent de costurile publice, alta mai moderată, care consideră că aceasta este dată cu deicație pentru 2-3 lideri ai partidului.  Există o linie foarte dură care își dorește adoptarea neîntârziată a ordonanțelor în ciuda oricăror obiecții prezidențiale și de presiuni venite din partea străzii. Reprezentanții acestui punct de abordare susțin că trebuie un asalt final cu orice preț de imagine, potrivit stiripesurse.ro.

  ”Cât va fi? Vor sta 3-4 zile pe străzi până vor face țurturi și vor renunța. Oamenii ies din pușcării, problema este rezolvată și pentru ai noștri și cu asta basta”, susține un mare partizan al OUG-urilor.

  De partea cealaltă se spune că nu trebuie sacrificat totul pentru 2-3 oameni cu probleme: ”Nu putem face praf țara pentru 2-3 oameni. Asta ca să fim clari, e doar pentru 2-3. Evident că nu pot spune public asta că aș fi linșat în partid, dar te asigur că suntem majoritatea cei care susținem că Grațierea se face doar pentru 2-3.”

  Dacă ordonanța se adoptă, ce se mai poate face? Ești dispus să faci țurțuri în stradă?

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!