• Ultimele știri

  duminică, 29 ianuarie 2017

  Ambasadorul nominalizat de Trump la ONU: Mă opun avortului la nivel internațional!

  Ambasadorul nominalizat de Trump la ONU, Nikki Haley, a declarat Comitetului pentru Relații Externe al Senatului că ea se va opune avortului la nivel international, devenind astfel și un ambasador „puternic pro-viață.” Nikki Haley a declarat că atitudinea pro-viață „nu este partizană” politic și nu ar trebui să fie o temă politizată.  Mai mult, Haley a criticat mass-media pentru că dă impresia că femeile sunt interesate doar de contracepție.

  După ce administrația Obama s-a alăturat celorlalte state pro-avort pentru a promova avortul la nivel internațional, în calitate de ambasador al ONU, fNikki Haley ar putea ajuta la stoparea acestei promovări și va putea să contribuie la respectarea drepturilor copiilor nenăscuți în cadrul acestui organism internațional.

  Guvernatorul republican din Carolina de Sud va acționa conform poziției ei pro-viață la Organizația Națiunilor Unite:
  „Sunt puternic pro-viață, astfel încât voi sprijini tot ce putem face pentru a evita avorturile și a ști care sunt alternativele disponibile la avort”, a spus aceasta potrivit site-ului Știri Pentru Viață.

  Activiștii pro-avort încercă de zeci de ani să influențeze Comitetul ONU pentru Drepturile omului. În toamna anului trecut, Stefano Gennarini a declarat pentru LifeNews că acest comitet a publicat un proiect de aviz cu privire la „dreptul la viață” în dreptul internațional, care acordă mamelor dreptul de a avorta copiii lor.

  Dar la nivel mondial crește nivelul de sprijin pentru protejarea dreptului la viață al copilului nenăscut și a mamei sale de violența avortului. În ciuda presiunilor, statele își apără tot mai mult valorile religioase și culturale, precum și suveranitatea legilor naționale în timpul negocierilor în cadrul ONU. De aceea, organizațiile radicale pro-avort sunt din ce în ce mai frustrate.

  Cu toate acestea, ONU a încercat să pedepsească statele pro-viață. După cum a relatat LifeNews.com, Comitetul pentru Drepturile Omului al Organizației Națiunilor Unite a sancționat Peru în decembrie, forțând acest stat să plătească despăgubiri unei femei căreia nu i s-a permis să-și avorteze copilul. Comitetul ONU a declarat avortul un „drept al omului” în acest caz și a declarat că Peru a greșit negând un așa-zis „drept la avort”.

  Citiți mai multe pe activenews.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!