• Ultimele știri

  marți, 20 decembrie 2016

  Vladimir Putin: Noua Ordine Mondială a fost în spatele asasinării ambasadorului rus în Turcia

  Președintele rus, Vladimir Putin, a condamnat încercările Noii Ordini Mondiale de a destabiliza procesul de pace din Siria, prin asasinarea unui ambasador rus în Turcia.  Putin a criticat NATO după atacul mortal asupra ambasadorului rus, spunând că atacul a fost "în mod clar o provocare", concepută pentru a submina relațiile diplomatice ale Rusiei cu Turcia și criza siriană Stoking.  " Această crimă este în mod clar o provocare care vizează subminarea îmbunătățirii și normalizarea relațiilor ruso-turce, precum și subminarea procesului de pace în Siria promovată de Rusia, Turcia, Iran și alte țări interesate în soluționarea conflictului din Siria " , a declarat Putin luni seara.

  Rt.com raportează:

  "Singurul răspuns pe care Moscova ar trebui să îl ofere este intensificarea luptei împotriva terorismului", a adăugat președintele.


  "Ucigasii o vor simți", a spus Putin.  Comitetul de Investigații din Rusia a lansat deja o investigație a crimei. Putin a mai transmis că a avut loc o convorbire telefonică cu omologul său turc, Președintele Recep Tayyip Erdogan, în această privință. Oficialii ruși și turci vor coopera, a adăugat Putin.

  "Trebuie să știm cine a organizat această ucidere și cine a dat ordine acestui asasin", a spus liderul rus.  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!