• Ultimele știri

  luni, 19 decembrie 2016

  Un amărât refugiat sirian din Germania cu 4 NEVESTE și 22 de COPII primește o ALOCAȚIE de 360.000 de euro pe an!

  Povestea lui Ghazia A. a generat multe reacții în Germania, după ce ziarul BILD a publicat un articol care detaliază condițiile în care acest sirian în vârstă de 49 de ani, care, după ce a fugit din Siria, a ajuns, via Turcia, în Germania, găsindu-și în cele din urmă refugiul în regiunea Renania-Palatinat împreună cu cele patru soții și 23 de copii, primește, din ajutor social…. 360.000 euro pe an!


  Între timp, una dintre fetele sale s-a mutat în Arabia Saudită, unde s-a măritat.

  Conform tradiției islamice, bărbatul poate avea peste patru neveste, dacă este capabil să le întrețină.

  Germania însă, nu recunoaște în mod legal poligamia, drept pentru care, Ghazia A. a fost obligată să-și aleagă doar o nevastă ”principală”, pentru ca restul familiei să aibă dreptul să ceară beneficii sociale. Celelalte trei neveste sunt considerate ”prietene” pe viață ale sirianului.

  La ora actuală, Ghazia A. locuiește împreuna cu soția ”principală” și cu cinci dintre copiii săi în localitatea Montabaur, regiunea Renania-Palatinat. Celelalte trei neveste și restul copiilor au fost mutați într-o localitate învecinată.

  Bărbatul a lucrat în Siria într-un garaj, dar de când este în Germania nu a lucrat nicio zi, titrează AnimaNews. “Zilnic sunt pe drumuri pentru a a fi cu familia mea. Dar aș fi fericit să lucreze “, a declarat el ziarului BILD

  Sursa: napocanews.ro


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!