• Ultimele știri

  luni, 12 decembrie 2016

  Ți se rupe inima! Cum sunt exploatați românii la cules lalele în Olanda: Legați în hamuri și ghemuiți

  De obicei lalele vin din Olanda unde exista foarte multe ferme care cultiva acest tip de flori si o fac in special pentru export. Florile se pot comanda si iti vor ajunge intr-o stare foarte buna chiar la tine acasa, nu conteaza in ce tara esti.


  Multi romani au plecat in tari străine pentru a avea un trai mai bun. De multe ori aceștia sunt dispuși sa facă orice tip de munca, chiar dacă uneori se lasă umiliți pentru a putea câștiga un salariu bunicel.

  In Olanda florile sunt o afacere foarte profitabila si din acest motiv exista o cerere foarte mare de munca. Cu ocazia asta avem șansa sa vedem cum se lucrează cu adevarat intr-o ferma de lalele si va lăsam sa va dați cu părere dacă este un loc de munca decent sau nu.

  Imaginile din clipul de mai jos, nu reprezinta altceva pentru acesti muncitori decât, un IAD, un iad pamântesc, frumos cosmetizat cu flori, flori care pentru patronii acestei ferme nu înseamnă altceva decât, doar BANI.

  De asemenea BANI înseamnă si pentru acești „sclavi”, care se lasă agățați in hamuri si stau ghemuiți cu orele pentru a putea culege aceste flori.

  Cu siguranța nu este ușor sa stai toată ziua si sa muncești asa. Imaginile nu mai au nevoie de comentarii.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!