• Ultimele știri

  marți, 27 decembrie 2016

  SONDAJ! Doriți ca președintele Klaus Iohannis să fie suspendat pentru că nu a desemnat-o pe Sevil Shhaideh ca premier al României?

  Preşedintele Klaus Iohannis a refuzat propunerea PSD-ALDE de premier, în persoana lui Sevil Shhaideh și a cerut celor două partide să facă altă propunere. Liviu Dragnea va susține o conferință de presă la ora 16:00. „Săptămâna trecută, când am avut consultări cu partidele, PSD şi ALDE, care au ţinut să vină împreună, mi-au propus-o pe doamna Sevil Shhaideh pentru poziţia de prim-ministru.   Am cântărit cu grijă argumentele pro şi contra şi am decis să nu accept această propunere. În consecinţă, solicit coaliţiei PSD-ALDE să facă altă propunere”, a anunțat președintele Klaus Iohannis.  Şeful statului a lăsat scena politică în suspans înainte de sărbători fără să spună dacă acceptă sau nu propunerea făcută de PSD și ALDE, ca viitorul Executiv să fie condus de Sevil Shhaideh.


  Liderii social-democraţi insistă că propunerea lor este foarte bună şi că nu există motive pentru un eventual refuz. De altfel, Liviu Dragnea declara după consultările de săptămâna trecută de la Cotroceni că nu va face o altă propunere.

  În schimb, fostul preşedinte a ridicat obiecţii. Traian Băsescu, liderul Partidului Mișcarea Populară, spune că este o problemă cu soţul lui Sevil Shhaideh, care ar fi un susținător al regimului sirian, condus de Bashar al Assad.

  Traian Băsescu este de părere că, din acest motiv, președintele Klaus Iohannis ar trebui să refuze propunerea.


  SONDAJ! Doriți ca președintele Klaus Iohannis să fie suspendat pentru că nu a desemnat-o pe Sevil Shhaideh ca premier al României? 

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!