• Ultimele știri

  sâmbătă, 24 decembrie 2016

  Șerban Nicolae: Deși se fac eforturi ca românii să o ducă mai bine, mereu se găsesc unii care să bage bețe în roate

  Senatorul Șerban Nicolae susține că deși se fac eforturi ca românii să o ducă mai bine, mereu se găsesc unii care să bage bețe în roate. Din păcate, aici vorbim chiar de un partid politic și de președintele țării, Klaus Iohannis. Șerban Nicolae chiar a dat două exemple simple dar de impact în sprijinul afirmațiilor sale.


  “Am avut două legi. Acum două în Parlament s-a adoptat o modificare la o Ordonanță prin care urmau să crească de la 1 decembrie salariile în sistemul medical și sistemul de învățământ. Au atacat la Curtea Constituțională, nu mai comentez cine, doar ca să întârzie această lege, și a venit Curtea Constituțională și a spus că sunt perfect constituționale și se pot aplica.

  Mai mult decât atât am dat o lege prin care 102 taxe nefiscale. Au venit unii foarte și au spus ”Nu, nu! Că beneficiază românii. Stați că o contestăm la CCR”. A venit CCR și a spus că este constituțională lege și putem elimina acele taxe. Președintele a considerat că trebuie să o retrimită în Parlament ca să mai întârzie. Așa mai plătim o lună, două și companiile multinaționale care au comision la taxa radio – tv își mai iau și ele niște bani care înseamnă multe miliarde de lei vechi. Este vorba de foarte mulți bani.

  Faptul că se se întârzie niște lucruri elementare (…) Am avut alegeri, acum vrem să ne apucăm de programul de guvernare și s-au găsit… Credeți că asta pe oameni îi interesează cum are mandatul domnul Dragnea sau să aibă un guvern stabil care să pună în aplicare ce a promis în campanie? Eu cred că aplicarea programului de guvernare îi interesează pe oameni. E ridicol ce se întâmplă”, a spus Șerban Nicolae la Antena 3.

  Sursa: sokant.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!