• Ultimele știri

  luni, 19 decembrie 2016

  Profesoara din Vaslui, batuta cu teava de la calorifer de un elev pe strada. Femeia a fost nevoita sa se ascunda in Primarie

  Un elev de 12 ani dintr-un sat vasluian si-a atacat profesoara de Romana pe strada. Un elev de 12 ani, din localitatea vasluiana Todiresti, este cercetat de politisti pentru loviri sau alte violente, dupa ce a lovit o profesoara de mai multe ori peste picioare cu o teava din pexal, incident in urma careia femeia are nevoie de mai multe zile de ingrijri medicale, scrie News.ro


  Politistii vasluieni au intocmit dosar penal pe numele elevului clasa a VI-a de la Scoala Todiresti pentru loviri sau alte violente, dupa ce si-a agresat pe strada profesoara de Limba si literatura romana.

  Tanara de 29 de ani a fost lovita de mai multe ori peste picioare de catre copil cu o teava din pexal, in timp ce mergea pe drumul national DN 15 D. Aflata in preajma Primariei Todiresti, profesoara a reusit sa fuga in sediul institutiei, dupa ce a intervenit un barbat aflat in preajma. Cu picioarele pline de vanatai, tanara a mers la medicul legist, care a constatat ca are nevoie de mai multe zile de ingrijiri medicale.

  ”In urma plangerii facute de catre victima, in acest caz a fost intocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violente. Urmeaza a se desfasura cercetari in acest caz pentru a se stabili toate imprejurarile in care s-a petrecut agresiunea”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

  Cazul elevului agresor a ajuns si in atentia conducerii scolii ale carei cursuri le frecventeaza, precum si cea a Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui.

  ”Incidentul va fi pus in discutie in cadrul consiliului profesoral, care va stabili sanctiunea pentru elev. Cel mai probabil, avand in vedere gravitatea faptei, se va decide scaderea notei la purtare sub patru si copilul va fi lasat repetent”, a precizat inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui, Gabriela Placinta.

  Sefii invatamantului vasluian nu au putut preciza care a fost motivul pentru care elevul a reactionat violent, insa se presupune ca baiatul s-ar fi razbunat pentru notele mici puse de catre profesoara.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!