• Ultimele știri

  joi, 1 decembrie 2016

  PNL, PSD și ALDE susțin agenda homosexuală adoptată în Parlamentul European

  Noua formă de marxism cultural promovată intens și tembel în UE are adepți și în România. Liberalii, adică PNL și ALDE, și socialiștii de la PSD au susținut la Parlamentul European adoptarea raportului „Lunacek” care conține niște „recomandări” (deocamdată) pe care statele membre UE dar și cele care aspiră la aderare ar trebui să le respecte.


  Deși în țară politicienii neo-marxiști susțin la nivel declarativ familia tradițională, când sunt puși să acționeze concret votează invers, în disprețul voinței cetățenilor.
  Raportul Lunacek a fost adoptat la data de 4 februarie 2014 și conține o serie de măsuri care impun agenda homosexuală. Iată care sunt principalele recomandări ale raportului:
  Solicită Comisiei Europene și statelor membre ale Uniunii Europene să recunoască uniunile și căsătoriile homosexuale încheiate în alte țări. Scopul este eludarea legislațiilor naționale și atacul direct la căsătoria autentică, bărbat-femeie.

  Solicită statelor membre ale UE să înregistreze și investigheze așa-numitele „crime motivate de ură” la adresa homosexualilor și să adopte legislație penală contra incitării la ură pe baza orientării sexuale și identității de gen. Acest tip de legislație, acolo unde ea există, servește exclusiv pentru suprimarea exprimării opoziției publice față de stilul de viață homosexual și față de agenda homosexuală și are prea puțin de-a face cu „ura”. Totodată, pretinde ca persoanele LGBT să nu fie în nici un fel restricționate în exprimarea publică și de adunare. Așadar, Raportorul practică un dublu standard, creând astfel o așa-numită „discriminare pozitivă”, absolut nejustificată, a unui grup construit artificial.

  Transformă „minoritățile sexuale” în grupuri privilegiate în fața legii. Raportul privește exclusiv drepturile persoanelor lesbiene, gay, bi și trans, extrage drepturile acestora din contextul larg al drepturilor omului, subminând astfel principiul universal al drepturilor omului.

  Continuă instituționalizarea unui curent de gândire pur ideologic, agresiv, contrazis de realitate și de legile naturii: „teoria genului” pretinde că între bărbat și femeie nu există nicio diferență, că rolurile sociale tradiționale sunt construcții artificiale, stereotipale și că pe acest criteriu ar trebui interzisă orice formă de „discriminare de gen”. Pilon central al revoluției sexuale, „teoria genurilor”, a deconstruit fundamentele morale ale civilizației europene, valorile și instituțiile civilizației noastre și a deschis calea spre „căsătoria între persoane de același sex”. Binomului multimilenar pe care s-a întemeia societatea, Bărbat-Femeie, această teorie îi opune o pleiadă de identități șanjabile și confuze, în perpetuă mișcare (LGBTQIA…). Conform promotorilor săi, Feminitatea și Masculinitatea ca identități solide și cadru de manifestare a relațiilor sociale ar trebui suprimate.
  Solicită CE să continue monitorizarea actuală a problemelor legate de orientarea sexuală și identitatea de gen în țările candidate la aderarea la UE. Aceasta este o tentativă de a forța îndeplinirea obiectivelor agendei homosexuale ca o condiție pentru aderarea la Uniune.

  Liberalii și Democrații (PNL, ALDE) au votat favorabil raportul în proporție de 100%. Social Democraților români (PSD), care au bagat capul la cutie: niciunul nu și-a exprimat votul, dar niciunul n-a votat împotrivă.
  Continuarea pe www.gazetadesudest.ro

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!