• Ultimele știri

  miercuri, 21 decembrie 2016

  Noul director al CIA pus în funcție de Trump: "Iisus Hristos este singura soluție pentru lumea noastră"

  Presedintele Trump l-a desemnat noul șef al CIA, Mike Pompeo. Creștin evanghelic, Pompeo este o persoană foarte respectată în comunitatea de securitate națională a Americii. El este, de asemenea, un veteran de război și un ferm susținător pro-viață.


  În urmă cu doi ani, Pompeo a susținut un discurs în biserică unde a spus că musulmanii care cred că Islamul este "singura cale"  ar trebui tratați. "Această amenințare pentru America este de la oameni care cred profund că Islamul este calea și lumina și singurul răspuns" , a declarat Pompeo enoriașilor.

  "Acești oameni cred că este bine pentru ei să șteargă creștinii de pe fața pământului", a adăugat el. "Au oroare față de creștini", a spus el despre o mică minoritate în rândul musulmanilor.

  Pompeo a cerut credincioșilor să "se roage, să stea drepți și să lupte și să se asigure că noi știm că Iisus Hristos este salvatorul nostru și este cu adevărat singura soluție pentru lumea noastră. "

  Președintele Trump a declarat că el este mândru să îl numească pe Pompeo ca director al CIA. "El a servit țara noastră cu onoare și a petrecut viața luptând pentru securitatea cetățenilor noștri. "Președintele ales a continuat," El va fi un lider strălucit pentru comunitatea noastră și va asigura siguranța americanilor și a aliaților noștri. "

  Pompeo a spus și el că a fost cu adevărat onorat de funcția pe care a primit-o si de posibilitatea de a servi și de a lucra alături de Trump pentru a păstra America în condiții de siguranță.

  "De asemenea, aștept cu nerăbdare să lucrez cu războinicii inteligenți care fac atât de mult pentru a proteja americanii în fiecare zi."


  Puteți citi mai multe aici: hellochristian.compresstv.ir

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!