• Ultimele știri

  duminică, 18 decembrie 2016

  Munții noștri AUR poartă, îl dă Cioloș la Înalta Poartă!

  Cioloș își servește stăpânii, goldsteinii „canadieni” cu aur – „the second largest gold deposit in Europe” s-a livrat, hipsterilor care hăuleați cu Roșia Montană și ați cerut „guvernul străzii”…. Toată lumea tranca-tranca zi de zi, eroii tastaturii luptă de se rup, iar în timpul ăsta Cioloș muncește din greu pentru prosperitatea celor care l-au pus pe scaun, cu stiloul în mână. 


  Ipochimenul semnează zi de zi din astea. Unde sunt cretinii urlători cu sticluțe de cola bio ce zdrăngănesc pietricele și „salvează” aurul românesc? Unde sunt protestatarii și manifestanții iubitori de patrimoniu românesc? Poftim, Cioloș salvează aurul românesc direct în buzunarele goldsteinilor „canadieni”… să vedem dacă măcar o altă publicație preia tema!


  Munții noștri aur poartă, livrat de Cioloș la Înalta Poartă, aia a goldsteinilor. Niște gropi uriașe, de aproape jumătate de kilometru adâncime vor surpa întreaga zonă de la Rovina, un loc mirific din Apuseni, a doua arie cea mai bogată în aur din întreaga Europă. Zonă ce i-a îmbogățit pe goldsteinii lui Soros și Benny Steinmetz, oligarhii Mafiei evreiești, în timp ce regiunea este afectată de sărăcie endemică ne informează justitiarul.ro

  Cioloș a cedat încă din octombrie 2016 goldsteinilor „canadieni” a doilea cel mai mare zăcământ de aur din Europa, dar absolut nimeni nu s-a sesizat, serviciile mucles, presa mucles, „sursele” mucles. Am primit eu atenționarea de la un amic atent la detalii și o dau mai departe, să vedem cine mai preia, așa de curiozitate.

  „Patrioticul” PSD când va veni la guvernare ar trebui să ia ia puricat tot ce a semnat nenorocitul ăla de Cioloș și să-i anuleze toate gheșefturile.

  Hai să vedem dacă o să facă asta. Grav este și memorandumul semnat de Guvernul Cioloș în 11 ianuarie 2016 cu Banca Mondială, o lovitură cu viitoare efecte financiar-economice nefaste dată României, un act de trădare națională, nebăgat în seamă de mass-media la vremea respectivă: http://www.agerpres.ro/politica/2016/01/11/guvernul-a-semnat-un-memorandum-cu-bm-pentru-acordarea-de-asistenta-tehnica-institutiilor-publice-pana-in-2023-20-33-47 În această perioadă, 2016-2023, nu vom putea beneficia cum dorim noi de fondurile europene absorbite de la Bruxelles, fără aprobarea „consultanților” Bancii Mondiale. Aceștia s-au dovedit a fi niște asasini economici fără scrupule, la „indicațiile prețioas” și la presiunea lor am privatizat și concesionat cam toată economia națională și resursele țării! Consultanța nu este nici ea gratis, ultimul memorandum, deși a fost pentru o perioada mai scurtă, ne-a costat 32 de milioane de euro! Astfel unii au găsit și explicația logică pentru banii primiți de Cioloș de la Banca Mondială, deși acesta nu lucrase acolo niciodată! Musai de verificat și „tunul” tras prin cumpărarea de tehnică militară de la germani și olandezi, o altă șmecherie a lui Cioloș făcută „pe ultima sută de metri”! La final, bomboana pe colivă (pentru români) sau cireașa de pe tort (pentru străini) este privatizarea portului Constanța și a aeroporturilor din București prin listarea la bursă.

  Revenind la expolatările aurifere, aruncăm un ochi pe presa din alte părți: „The Stanija property covers 42 square kilometres in the highly prolific Golden Quadrilateral mining district in the South Apuseni mountains.”


  Concesiunea de la Rovina este situată în Munţii Apuseni, la circa 20 de kilometri de Roşia Montană.
  De sute de ani este cunoscut potențialul aurifer al zonei, apoi rușii au făcut hărți geo exacte, ca să știe cât ne fură, așadar explorarea este o formalitate. De fapt pe următorii trei ani, nimeni nu știe exact ce vor face goldsteinii în perimetrul „lor” – „the Stanija property”.
  Pe property-u lor pot să pună de jur împrejur gard de cinșpe metri și să facă acolo ce vor mușchii lor. Până una alta au intrat pe bursă cu știrea, deci deja scot bani, în avans.
  Povestea zonei este mai veche, goldsteinii au lucrat și cu Ponta care, generos, i-a scos din faliment.


  Continuarea pe justitiarul.ro


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!