• Ultimele știri

  luni, 19 decembrie 2016

  Misterul a fost dezlegat. De ce primea Cioloş bani de la Banca Mondială

  Dacian Cioloş, pe barba căruia jurau liberalii şi useriştii, este vândut Bancii Mondiale. Este vorba despre suma de13.322 europrimită caINDEMNIZAŢIE DE LA BANCA MONDIALĂ, deşi, din CV-ul său, rezultă cănu a fost niciodată angajat la Banca Mondială! Şi atunci de ce îi dă Banca Mondială această indemnizaţie?


  Iată de ce.

  Este vorba despre un memorandum semnat de Cioloş cu Banca Mondială care creeaza cadrul de oferire a asistentei tehnice „oferite” Guvernului Romaniei pana in anul 2023! Asa ca, in toata aceasta perioada de inca sase ani, nici macar nu vom putea beneficia dupa bunul plac de fondurile europene absorbite de la Bruxelles, pentru ca trebuie sa obtinem musai si „OK”-ul „consultantilor” Bancii Mondiale.

  O Banca Mondiala la a carei presiune, sa nu uitam, am privatizat si concesionat cam toate resursele si utilitatile. Si, mai ales la cat a fost „sprijinit” capitalul autohton in ultimii ani, nu ai cum sa nu te gandesti ca, desi ministrii viitoarelor cabinete guvernamentale vor bate cu pumnul in masa ca vor, de exemplu, sa imbunatateasca infrastructura din Romania, „asistentii” de la Banca Mondiala sa aiba cu totul alte pareri. Ca si alte preferinte despre beneficiarii contractelor cu fonduri europene care ar trebui sa implementeze aceste proiecte, bineinteles, dezvăluie cotidianul.ro.

  Aşadar, asta ne-a copt dl Cioloş, de dragul căruia mulţi continuă să plângă după alegeri.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!