• Ultimele știri

  miercuri, 7 decembrie 2016

  Mesajul viral al unei tinere postat pe pagina de Facebook a PSD: „Cum puteți să păcăliți în halul acesta populația? Promovați prostia, incultura și hoția”

  Un mesaj postat de o tanara din Turnu-Magurele pe pagina de Facebook a filialei PSD a devenit viral pe retelele de socializare. Tanara este revoltata de modul in care PSD isi face campanie electorala si aduce aminte ca „nu ati facut altceva decat v-ati marit averile si populatia a saracit”.


  „Cum puteti sa pacaliti in halul acesta populatia????? Chiar credeti ca suntem atat de prosti incat sa va credem minciunile???? In toti anii cand ati guvernat nu ati facut altceva decat v-ati marit averile si populatia a saracit. Promovati prostia, incultura si hotia…. Distrugeti tot in jurul vostru si ne vindeti ca sclavi strainilor …

  Nu va este rusine????? Spuneti ca ajutati tinerii dar voi nu faceti altceva decat sa va bateti joc de batranii lor, ca ai vostri traiesc bine se duc la spitale bune, au ce pune pe masa, ba chiar au slujitori la dosul lor si voi sustineti ca sunteti aproape de buzunarele voastre. Stiti ca roata joaca la fiecare … Sa dea Dzeu ceea ce ne-ati dat voi noua sa vi se dea inapoi de o mie de ori …. la fiecare in parte, care luati ce nu este al vostru. Va doresc asta din tot sufletul meu si sa tineti minte ca nu sunteti zei, sunteti tot oameni ca noi si asta se va vedea pana la urma”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a PSD Turnu-Magurele.


  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!