• Ultimele știri

  duminică, 25 decembrie 2016

  Marele actor Florin Zamfirescu, scrisoare dură către compatrioți: "Tu, POPOR român, ești cel care dai bir cu fugiții!"

  Actorul Florin Zamfirescu este dezamagit de faptul ca poporul roman nu mai este ce a fost odata. - Florin Zamfirescu s-a implicat in politica, inscriindu-se in PRM in aceasta vara, apoi a candidat pentru un loc in Parlament, dar a esuat. Actorul a scris recent un mesaj in care se arata mahnit si revoltat ca poporul roman si-a pierdut identitatea. 


  “Dragul meu POPOR român! N-am crezut că voi scrie vreodată aceste rânduri...De mii de ani suntem împreună, am trecut prin vremuri teribile si totuși am rămas alături de tine, intr-o căsătorie divina...POPOR de luptători, totuși cuminte, fără agresiuni si veșnic dornic de a-ți apăra valorile, îți voi aminti acum dovezile comuniunii noastre de peste trei milenii. Te-am sprijinit permanent, cu munții si văile mele, impotriva celor care au vrut să ne despartă! Ai fost trântit la pământ, odată cu moartea lui Decebalus. Ai zăcut o mie de ani, timp in care au trecut peste tine barbari care ți-au infestat gena ta sănătoasă cu tot felul de spurcăciuni....Acum ți se iau toate drepturile de a exista, ți se iau cuvintele si fecunditatea, iar tu nu vezi”, a comentat Zamfirescu.“Umbli cu gura căscată prin vecini, crezând că acolo-ți va fi mai bine! Cum au reușit, Doamne, să-ți altereze fondul tău genetic in timp ce zăceai la pământ? Ce ai primit in ADN? Ce cromozomi blestemați ți-au stricat caracterul? Tu nu mințeai, nu furai, nu huleai , nu înșelai si nu fugeai din prima linie!


  Erai cinstit, harnic si iubitor de glie si de familie. Ce te-a schimbat? Nu vezi că ne pierdem unul de altul? Tu, POPOR român esti cel care dai bir cu fugiții! Nu-ți mai pasă de străbunii pe care i-am strâns la pieptul meu?Nu mai vrei ca nepoții tăi să se scalde in apele mele? Nu-ți mai plac bucatele pregătite de mine? Mă lași singură, la cheremul tuturor?
  Mă simt tăvălită si necinstită de toti năvălitorii. Sunt violată si batjocorită, chiar in numele tău, bărbatul meu milenar si prost de bun! Ai încetat să mă iubești, desi ți-am fost soață credincioasă, cu o zestre ca nimeni alta. Ce te-a făcut să pleci in străini, să mă părăsești si să lași să fiu împărțită si hărtănită? Știi bine că eu nu am cum să mă apăr, de una singură!
  Ce să fac? Să aștept vremuri mai bune, când mă va iubi si pe mine cineva cu adevărat?
  Te rog revino acasă! Hai să ne împăcăm, desi nu stiu cu ce ți-am greșit! Hai să-i alungam pe cei care ne vor răul! Hai să ne curățăm ogorul si casa! Hai să fim, in sfârșit, fericiti!
  E atat de usor, numai să vrei si sa-i promovezi pe cei care te respecta!... altfel, parcă te văd, POPOR român, uitându-te peste garduri si plângând că n-ai știut să mă păstrezi, asa credincioasa cum ți-am fost...Cea care te-a iubit intotdeauna, pictată pe icoane, cântată, alintată si totuși părăsită – ROMÂNIA”, a incheiat actorul. 

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!