• Ultimele știri

  duminică, 11 decembrie 2016

  Iulian Capsali: „Legea vaccinării obligatorii se impune printr-o masivă manipulare”

  Pentru mafia vaccinurilor, s-a ivit prilejul de a forţa legea vaccinării obligatorii, pe care guvernul tehnocrat trebuie să o adopte conform foii de parcurs a celor care i-au împins la putere pe cadavrele calcinate din Colectiv. Stopată de valul de bebeluşi morţi de curând in Argeş în urma vaccinării cu HEXAXIM, acum, pe fondul exacerbării emoţionale în cazul Oprea, se produce o altă manipulare în care sunt introduși trei copii de romi corturari morți din „cauza nevaccinarii”.


  Pentru mafia vaccinurilor, s-a ivit prilejul de a forţa legea vaccinării obligatorii, pe care guvernul tehnocrat trebuie să o adopte conform foii de parcurs a celor care i-au împins la putere pe cadavrele calcinate din Colectiv. Stopată de valul de bebeluşi morţi de curând in Argeş în urma vaccinării cu HEXAXIM, acum, pe fondul exacerbării emoţionale în cazul Oprea, se produce o altă manipulare în care sunt introduși trei copii de romi corturari morți din „cauza nevaccinarii”.

  Idioţii utili au găsit şi criminala din cauza căreia au murit cei trei copii: Olivia Steer, cea mai cunoscută militantă anti-vaccin. Asta după ce la precedentele „pandemii”, cozile de topor ale BigPharma, mai ales Marele Vaccinist Streinu Cercel, au înspăimântat lumea cu cifre îngrozitoare de morţi în România, “Doctorul aviară” spunând, în fatidicul an 2006, că ea “va ucide două milioane de români. Într-un prim val al pandemiei, adică în primele 4 – 5 luni, se vor îmbolnăvi până la 4 milioane de români, iar două milioane dintre aceştia vor muri”. Reţineţi cifra de morţi: două milioane!

  La gripa porcină, acelaşi expert: „Scenariul asta cu 20.000 de morţi? Este una din variantele oficiale, dar e minim, asta e mizilic. Să zicem bogdaproste dacă ne va da cineva vaccin în această perioadă, o să avem 5-6 săptămâni de infecţie cu potenţial sever”, a declarat Adrian Streinu Cercel, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.
  Asta după ce tot el a minţit publicul şi l-a înspăimântat prin instrumentalizarea cazului actorului Toni Tecuceanu, despre care a spus că a murit de gripă porcină, când el murise din cauza unei INFECŢII INTRASPITALICEŞTI, ca o ironie a sortii, chiar în spitalul în care munceşte pentru sănătatea naţiunii specialistul Streinu Cercel. Asta a însemnat cozi enorme în Pasajul Universității în care oamenii erau injectați cu vaccinuri complet inutile, dar care costa.

  Evident, acum, vârful de lance este ca de obicei Hotnews, folosit până la refuz în diversiunile sale de mafia corporatistă a BigPharma. Titlul este revelator: „Epidemie de rujeolă în România DIN CAUZA NEVACCINARII (subl. mea).”

  Patternul este acelaşi că şi în cazul „pandemiilor” anterioare, în care au murit mai puţini oameni decât în accidentele auto în acelaşi interval de timp. Interesant este că se recunoaşte faptul că „cele trei cazuri de deces au survenit la copii sub vârstă de 1 an, adică sub vârsta la care se efectuează vaccinarea împotriva rujeolei (vaccinul ROR)”, deci copiii nu aveau cum să fie vaccinaţi.
  Focarele de rujeolă identificate la graniţa dintre judeţele Bistriţa Năsăud şi Cluj „au apărut în comunităţi de romi cu populaţie migratoare şi în care copiii nu au fost vaccinaţi”.

  Păi de când ţiganii corturari o citesc pe Olivia Steer, cretinilor?

  Manipularea este grosieră. În plus, sunt medici importanți care au scris cărţi în care se pune problema exploziei de autism şi a altor boli care au făcut ravagii între copiii de astăzi, una apărută de curând, scrisă sub egida unui expert israelian în imunologie, prof. Yehuda Shoenfeld.
  Este vorba de un tratat de imunologie aplicată – VACCINURILE ŞI AUTOIMUNITATEA – la care au contribuit nu mai puţin de 77 de autori, medici provenind dintr-un spectru foarte larg de specializări medicale. VACCINURILE ŞI AUTOIMUNITATEA are 37 de capitole structurate în trei părţi şi exprimă un adevăr dramatic: oameni sănătoşi, mai ales copii, fac boli autoimune după (şi prin) administrarea unui vaccin: lupus, vasculite, artrită reumatoidă, boli de ţesut conjunctiv nediferenţiate, purpura trombocitopenica, boală celiacă etc.
  Este un tratat, o lucrare ŞTIINŢIFICĂ, evident marginalizată de mafia BigPharma, care a arătat că este în stare să şi ucidă ca să-şi pună planurile în aplicare.

  Vaccinarea obligatorie este o lege de abator, nazistă, în care toţi copiii din România vor fi supuşi unui regim de crescătorie de animale, cu vaccinuri făcute industrial. O medicină în care singurul scop este enorma acumulare financiară arătată cu bucurie acționarilor pe graficul de final de an al corporațiilor Pharma, nicidecum sănătatea copiilor noștri.

  Este o lege absolut inacceptabilă, unică în Europa prin extinderea numărului de vaccinuri (vaccinarea obligatorie mai există în ţări PRODUCĂTOARE DE VACCINURI, Franţa şi Italia, dar la un număr scăzut de vaccinuri), făcând din România aceeași ţară în care experimentele sociale sunt normă, totul fiind făcut ca în colonie profitul să fie maximizat.

  Vaccinuri şi servicii secrete, această este reţeta de succes a globalismului în România.

  În link, Bill Gates, un sponsor mondial al vaccinării în Lumea a treia, recunoaşte folosirea vaccinării pentru scăderea populaţiei cu 10 – 15 procente, având ca scop… „salvarea planetei”.

  Hitler nu a murit încă.

  Sursa: Iulian Capsali / Facebook

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!