• Ultimele știri

  marți, 20 decembrie 2016

  ISIS au declarat RĂZBOI Rusiei! „Curand, foarte curand, sangele se va intinde ca un ocean”

  Gruparea jihadista Statul Islamic a publicat o inregistrare video in care ameninta ca va ataca Rusia „foarte curand”, a anuntat grupul de monitorizare a website-urile islamiste SITE, transmite Reuters. Serviciile de securitate ruse vor analiza inregistrarea video difuzata joi de gruparea jihadista Statul Islamic (SI) in care aceasta ameninta ca va ataca Rusia ‘foarte curand’,   a anunat joi seara purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Reuters.

  „Nu cunosc autenticitatea acestei inregistrari video, dar in orice caz aceasta va fi, indubitabil, analizata de serviciile noastre speciale (de securitate)”, a declarat Peskov.

  Al-Hayat Media Center, divizia media in limbi straine a Statului Islamic, a realizat si dat publicitatii o inregistrare video in limba rusa in care se afirma: „Curand, foarte curand, sangele se va intinde ca un ocean”, a mentionat SITE, potrivit Agerpres.

  Rusia a lansat o campanie aeriana in Siria la 30 septembrie in sprijinul fortelor presedintelui Bashar al-Assad impotriva gruparilor teroriste, intre care si organizatia jihadista Statul Islamic. Occidentul acuza insa Rusia ca bombardeaza mai mult pozitii ale opozitiei moderate siriene.

  Anterior, gruparea SI a mai lansat apeluri la atacarea Statelor Unite si a Rusiei ca riposta dupa loviturile aeriene asupra pozitiilor jihadistilor din Siria.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!