• Ultimele știri

  vineri, 23 decembrie 2016

  VIDEO Ieșirea EXTRAORDINARĂ a lui George Becali: "Nu poți aduce o femeie musulmană la conducere. Dumnezeu va da de pâmânt cu Dragnea"

  Nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru postul de prim-ministru l-a scos din minți pe finanțatorul Stelei, care a comentat decizia într-un mod foarte corect! "Vreți femeie musulmană prim-ministru? Vai de capul nostru! Aduceți Coranul în biserica țării? Credeți că ne mai rabdă Dumnezeu așa mult?   Suntem prima țară din lume care pune o femeie musulmană ca premier, noi ne-am găsit mai democrați și dăm lecții de democrație. Nimeni din toată Europa nu mai are prim-ministru musulman. Râde toată Europa de noi.

  Cine o să ne dea înțelepciunea? Mahomed? Dumnezeu va da de pământ cu Dragnea și cu toată această batjocură de la noi din țară. Nu am nimic cu musulmanii, dar nu pot să uit de țara mea. Peste patru ani fac partid, așa o să fac. O să vedeți voi. Nu o să rămână țara asta cu oameni atei, fără niciun Dumnezeu.

  O să citim Coranul la Guvern? Dragnea a făcut o greșeală mare. Când Dumnezeu îi va da palme, se va ridica greu. Nu te joci cu un neam întreg ortodox, să aduci o femeie musulmană să conducă. Ia hai să-l schimbăm pe Dragnea, să nu mai pună el femeie musulmană la conducere", a fost reacția violentă a lui Becali, în cadrul conferinței de presă de azi.  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!