• Ultimele știri

  miercuri, 28 decembrie 2016

  Gigi Becali a început campania împotriva lui Dragnea. Iată ce SMS i-a trimis lui Victor Ponta

  Gigi Becali sustine ca i-a transmis un SMS lui Victor Ponta ii care ii solicita sa „il dea afara” din partid pe Liviu Dragnea. Becali este nemultumit ca Dragnea a propus o musulmanca pentru fucntia de premier al Romaniei.  ”I-am dat SMS lui Victor Ponta azi si i-am scris: ‘Asa cum te-a dat el afara, da-l si tu afara’. E mare nemultumire in PSD. Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul, asa e Dragnea. Multi sunt nemultumiti in PSD, nu-l mai vor. In 3-4 luni va fi spulberat. SRI l-a crescut pe Dragnea la 45%”, a declarat Gigi Becali pentru B1 TV.

  Luni, Becali a anuntat la Romania TV ca va face campanie pentru a-l „spulbera” pe Dragnea.

  „Tu cand ajungi dupa aia sa pui o femeie musulmana si cu barbat arab deja este erezie. Nu ii place lui Dumnezeu. Nu poti sa vii sa spui: iti dau eu o femeie prim ministru musulmana in tara romaneasca, ortodoxa. Iar Iohannis, daca vrea sa fie barbat adevarat, sa demonstreze acum, asa cum a aruncat pardesiul pe masina, cand nu i l-au tinut SPP-isti. Bravo lui, aia este meseria ta. Tine pardesiul! Nu conteaza ca ma vede lumea. Tine pardesiul SPP-istule, ca sa te inveti minte! Acum sa demonstreze ca este barbat adevarat. Nu-ti decretez nicio femeie musulmana intr-o tara ortodoxa, ca respect poporul asta, chiar daca nu sunt ortodox.

  Nu ti-e rusine? Unde te trezesti tu, mai, Dragnea, mai? Vai de capul tau, vai, vai, ce vei pati tu… Cum faci erezie cu neamul romanesc! Cine te crezi tu? Si ce daca o sa-l suspende PSD-ul pe Iohannis! O sa-i fac eu eu campanie lui Iohannis ca sa nu fie demis. O sa fac eu campanie ca sa fie spulberat el Dragnea cu erezia lui. Dar cum sa aducem noi Coranul la Guvern? Dar nu-i e rusine?! Ce, suntem rusinea Europei. Isi bat joc europenii, rad de noi! O sa ne facem de ras in toata Europa, or sa zica toti ‘mai dobitocilor, nu aveti un barbat sa va conduca tara?”, a mai declarat Gigi Becali la Romania TV.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!