• Ultimele știri

  joi, 22 decembrie 2016

  El este cel mai BOGAT cioban din România! Nu îți va veni să crezi în ce condiții trăiește

  Dumitru Andresoi, catalogat drept cel mai bogat cioban din Romania, cu o avere de 25 de milioane de euro, nu si-a cumparat vile somptuoase sau palate, ba dimpotriva. Locul in care a ales sa locuiasca i-a uimit pe toti apropiatii! Dumitru Andresoi, din Hunedoara, este cel mai bogat baci de la noi, care a facut milioane de euro din cresterea oilor. 


  Intotdeauna s-a descris ca fiind un om modest si muncitor, si a subliniat ca pe langa mioare, averea lui nu se masoara in case si masini.


  A trecut la un alt nivel al afacerii in urma cu 12 ani, si de atunci a tot progresat. Acum el exporta miei in Iordania, Turcia, Siria si Liban. Prea multa munca i-a afectat viata de familie, asa ca a divortat de prima sotie, cu care are doua fete.

  Cu toate ca banii i-ar permite sa-si cumpere si zece palate, Dumitru Andresoi a luat o decizie absolut surprinzatoare atunci cand si-a ales locul in care sa locuiasca cu cea de-a
   doua sotie si bebelusul nou, adica un apartament cu patru camere.


  “Nu-mi trebuie mai mult, deocamdata. Dorm maxim trei nopti in patul meu, in rest sunt plecat. Traiesc pentru oi, dar asta este adevarul!”, explica Andresoi.


  Nu vrea sa-si vanda oile!

  Chiar daca nu il intereseaza banii, luxul si vacantele exotice, Dumitru Andresoi are cu ce se fali cand vine vorba de agoniseala lui: 30.000 de oi.


  Banii familiei Andresoi sunt investiti in animale si terenuri si baciul nu are niciun de gand sa schimbe ceva.

  “Cat traiesc eu nu se vinde nimic din ele, nici din oi, nici din terenuri. Doar dupa ce mor”, a spus, raspicat, Andresoi.

  Politică

  România

  Urmăriți-ne pe Twitter!

  Urmăriți-ne pe Youtube!